VAD ERBJUDER VI?

Vi på Stockholm RUT AB har professionella arbetare med många års erfarenhet inom renoveringar. Vi är mycket noga med att arbetet blir utfört korrekt och snyggt. Vi är även mycket stolta över effektiviteten på våra arbetare, eftersom de alltid utför jobben på så kort tid som möjligt och även gör det mycket bra.

image 123

MÅLERIARBETEN

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering. 

iamges services

MURNING & PUTS

Vi har manga års erfarenhet inom olika puts jobb och är proffs inom detta område. Vi är proffs på alla murar jobb och kan hjälpa Dig/Er med allt som handlar om sten och bruk.  

iamges services

TAKARBETEN

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. 

image 123

Nybyggnad – Tillbyggnad

Vi bygger nya anläggningar och renoverar befintliga. Vi arbetar bår med inomhus- och utomhusrenoveringar.  

iamges services

betongarbeten

Vi ser till att det du bygger själv eller låter oss bygga får en stadig grund att stå på. Vi gjuter och utför all typ av betongarbeten inkl. krypgrund, källare och platta på mark.  

iamges services

Ställningar

Vi har ett mycket flexibelt system som gör att du enkelt kan bygga ut din byggnadsställning till valfri storlek, både på längden och på höjden. Vi transporterar, besiktar, underhåller, flyttar och täcker in din byggnadsställning.  image 123
iamges services
iamges services


Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag, om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Bostaden kan också vara en fritidsbostad, eller en bostad som du äger men som dina föräldrar bor i. 
LÄS MER OM ROT-AVDRAG

fler tjänster

Inomhusarbeten

Utomhusarbeten

Städning

Transport

VÅRA KOMPETENS

BETONGARBETEN

75%

TAKARBETEN

95%

TILLBYGGNAD

85%

MÅLERIARBETEN

95%