Städhjälp

Stockholm RUT AB startades 2010 och har sedan dess hjälpt hundratals kunder i Storstockholm med hemstädning. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum. Vi jobbar huvudsakligen med hemstädning men hjälper även små och medelstora företag med företagstädning. Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser. Vi har utbildad personal och är ansvarsförsäkrade ifall olyckan skulle vara framme.

Privatstädning

Vi är experter på att hjälpa privatparsoner med en rad olika städtjänster. Den vanligaste formen är hemstädning i abonnemangsform men vi erbjuder även andra former för privatpersoner och vi skräddarsyr alla våra tjänster efter kundens behov. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just dig.
Storstädning är betydligt mer omfattande än hemstädning och vi utför massa extramoment. Detta gör att du får ett skinande rent hem rakt igenom. I storstädningen ingår även fönsterputsning.

Företagsstädning

I dagsläget hjälper vi en rad små och medelstora företag att hålla rent på kontor och i butiker etcetera. Vi är ett flexibelt företag och anpassar oss efter kundens behov. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för att ditt företag ska få en trivsammare arbetsmiljö. Städningen kan utföras alla dagar i veckan både dag- och kvällstid. Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. När du anlitar Stockholm RUT AB får du alltid samma städpersonal och kontaktperson. Vi utför kontinuerligt kontroller på vår personal så att du som kund ska alltid vara lika nöjd med resultatet.

VÅRA KOMPETENS

flyttstädning

75%

Storstädning

95%

Extrastädning

85%

Visningsstädning

95%

Referenser

Jag har använt mig av Stockholm RUT AB i ett par år och är mycket nöjd. De städar hos mig regelbundet och jag har även anlitat dem vid flyttstädningar med strålande resultat. De är noggranna, flexibla och väldigt lätta att ha att göra med. Det är alltid lika underbart att komma hem till en skinnade, väldoftande lägenhet. Jag är lika nöjd och glad varje gång. Jag kan varmt rekommendera Stockholm RUT AB service och gör så ofta till vänner och bekanta.

Emma Norton

Manager
Stockholm RUT AB gör verkligen en insats för vår familj genom att regelbundet hjälpa oss med städning. Vi anlitade Stockholm RUT AB på rekommendation av en vän redan våren 2012 och har sedan dess fått hjälp både med regelbunden veckostädning och med större insatser så som fönsterputsning och storstädning när vi så önskat. Stockholm RUT AB är effektiva och gör att bra jobb samt är mycket flexibla när det gäller tillhandahålla tider som passar vår familj.

Lotta Ericsson

försäljaren

Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offer eller ställa frågor om våra tjänster.

Kontakt