Om oss

Stockholm RUT AB är ett företag som arbetar inom städ, transport och byggsektorn. Vi har ett brett utbud av olika tjänster. Att alltid leverera kvalificerad personal, konkurrenskraftig prissättning och goda kundrelationer är våra ledstjärnor. Vi värnar om en god dialog med våra kunder för att försäkra oss om att båda parter är överens om arbetet som ska utföras. Vi kontrollerar att kunden är nöjd med det arbete vi har utfört genom regelbundna kundenkäter och vi redovisar gärna var och när vi varit på plats så att kunden alltid vet vilket arbete som har utförts.

Hur arbetar vi?

För oss på Stockholm RUT AB är det viktigt att priset är i symbios med den specifika tjänsten och kundens behov. Därför utför vi gärna kostnadsfria kundmöten inom städ & transport samt byggtjänster, där vi kommer överens om ett rimligt pris som är anpassat efter kundens specifika behov och önskemål. Därefter ger vi en exklusiv offert med rimliga fastpriser och tim priser till kunden. Vårt engagemang är 100 % i alla våra projekt oavsett om det är ett mindre eller större projekt.

kunder i centrum

Vi strävar efter att ha en nära och tät dialog med våra kunder, för att diskutera lösningar och materialval, tider samt kostnader, så att det inte blir några överraskningar i slutändan. Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Inte så konstigt egentligen - för det är ju din byggdröm vi förverkligar.

Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offer eller ställa frågor om våra tjänster.

Kontakt